Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 224,10.

Opmerkingen

Vangarde

De Vangarde is in het leven geroepen dankzij de vraag vanuit de markt.
Premier heeft het reeds bestaande model Vintage als basis genomen en daar een groot vizier aan toegevoegd.
De helm is uitgerust met een donker binnenvizier die verdwijnt in de helmschaal en een extra buitenvizier met een designer look waarvan het mechanisme erg nauwkeurig is met oog voor detail.
Vangarde is gewijd aan hen die een modieuze en coole helm willen, gekenmerkt door mooie klassieke graphics, zonder de veiligheidseisen te vergeten.
Hetzelfde als in alle andere series die Premier in de collectie heeft is de schaal gemaakt van DCA, een kwalitatief hoogwaardige 3-componenten mix van Dyneema (een supersterke kunststofvezel op basis van polyetheen) , Carbon en Aramide. In Italië, door jarenlange ervaring, ontwikkeld en met de hand gemaakt.
Van de Vangarde serie onderscheid zich de Vangarde Carbon Star BM . De schaal is gemaakt van full carbon en is versierd met een grafische en matt-transparante afwerking.
De binnenschaal van de Vangarde wordt door verschillende EPS materialen gevormd, dit garandeert de beste energieabsorptie die door een val kan worden veroorzaakt.
De Vangarde heeft een makkelijk te gebruiken intern zonnevizier, welke zich bevind tussen de binnen- en buitenschaal, en een groot vizier aan de voorkant.
De uitneembare binnenvoering en wangkussens zijn gemaakt van een anti-allergie satijn weefsel, en zijn tevens uitwasbaar.
De kinband heeft een micrometrische snelsluiting. Net als alle andere Premier helmen is de Vangarde ECE 22-05 gekeurd.
De Vangarde is leverbaar in de maten XS tot en met XL.

Schaal: 1
Materiaal: Dyneema Carbon Aramidic Fiber + Epoxy Resin
Voering: Verwissel en wasbaar
Vizier: Anti-scratch
Zonnevizier: Donker, makkelijk in gebruik Kin band: Quick Release met micrometrische regulatie
Gewicht: 1.150+-50g

XS : 53 – 54 cm
S : 55 – 56 cm
M : 57 – 58 cm
L : 59 – 60 cm
XL : 61 cm

Eigenschappen

Maat

XL, XS, S, M, L