Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 269,00.

Opmerkingen

Als je veilig wilt motorrijden en er cool uit wilt zien, is de Premier Le Petit jouw helm. Strakke designs, een kleine helmschaal en de mogelijkheid om een vizier te monteren. Met de DCA buitenschaal staat je veiligheid gegarandeerd. DCA staat namelijk voor Dyneema Carbon Aramide. Dit zijn drie hele sterke en lichte vezels waardoor de helm niet veel weegt en dat is goed voor het draagcomfort. De binnenvoering is uitneembaar en uitwasbaar en is antiallergisch. De Le Petit jethelm heeft twee maten voor de buitenschaal. 81cm voor de maten tot M+ en vanaf M+ is de diameter 83 cm.
Op alle Premier helmen wordt 5 jaar garantie verleend. Let wel op, dat dit alleen geldt na het aanmelden op de website van Premier.

Deze helm is gemaakt van 100% carbon en weegt daarom ca 50 gram minder dan zijn de DCA varianten, terwijl hij zeker net zo veilig is. De carbon helmen worden in Italië met de hand gemaakt en dat zie je terug. Hoge kwaliteit, die hier en daar een kleine afwijking heeft. Dat maakt jouw helm, echt jouw helm. Richt je pijlen op een eigenaardig design.
Premier heeft de Star Carbon BM een stoer uiterlijk meegegeven door de matte afwerking en de basiskleur in carbon. Lichtelijk gewaagd, maar passend bij elke motor.

Merk: Premier
Type: Le Petit Star Carbon BM
Kleur: zwart carbon
2 schaalformaten
Quick release sluiting
Gewicht ca. 750 gram
Gecertificeerd volgens ECE 22.05
Binnenvoering: antiallergisch, uitneembaar en uitwasbaar
Buitenschaal: DCA, Dyneema Carbon Aramide
DCA is een zeer licht materiaal, stootresistent en verouderingsbestendig..

Eigenschappen

Maat

m+, XL, XS, S, M, L