130,00

Opmerkingen

Deze zeer comfortabele motor jeans is voorzien van kevlar protectie op de impactzones (heup-zijkant-achterwerk-knieën). De broek is gemaakt van katoen met stretch en dat zorgt ervoor dat de broek een perfecte pasvorm heeft en zo comfortabel is als een normale jeans. De broek is voorzien van soft protectie op de knieën en ook de heupprotectie wordt meegeleverd.

De motorkleding van By City is CE-gekeurd level AAA. CE staat voor Confromité Européenne en is een conformiteitskenmerk. CE-gekeurd wil zeggen dat de volgende stappen zijn doorlopen:

  1. Het product voldoet aan alle bepalingen opgesteld conform de richtlijnen van een EN norm.
  2. Een derde partij, externe partij, is betrokken geweest bij een conformiteitsbeoordelingsprocedure.
  3. Andere vormen van markering mogen eveneens op het betreffende product worden aangebracht, mits deze niet overlappen en de betekenis van de CE-markering tegenspreken.

Over By City

Het merk By City is in 2014 opgericht met als doel een product te creëren waar veel behoefte aan is in de tweewielersector. By City kleding is ontworpen voor actieve mannen en vrouwen, die reizen of rijden in de stad en haar omgeving en dat veilig, goed gekleed en met een gerust hart willen doen. De oprichters maken deel uit van een familie die al 35 jaar artikelen voor motorrijders en motorfietsen ontwikkelt. Ze hebben van hun hobby hun manier van leven gemaakt. Na hun lange ervaring weerspiegelt het nieuwe stadsmerk By City het traject en de grote passie die hen verenigt met de tweewielers wereld.

By City en de klassieke manier van leven gaan hand in hand, je hoeft alleen maar naar de catalogus te kijken om te beseffen dat de retrostijl de geest is van onze kledingstukken. By City staat synoniem voor hoge prestaties en kwaliteit, dit soort filosofie strekt zich uit tot alles waar het merk naar op zoek is, een uitzonderlijk aanbod van hoogwaardige modieuze en functionele kleding, ideaal om op de motor te gaan, perfect als je van de motor stapt.

De producten van By City zijn continu in ontwikkeling, altijd met de verantwoordelijkheid om een kwalitatief hoogstaand, puur design aan te bieden. Door de By City-kleding te dragen, voelt u zich comfortabeler, eleganter en veiliger, waar u ook heen gaat, u hoeft zich geen zorgen te maken over het weer, we zorgen ervoor dat u, zelfs als het warm of koud is, altijd goed beschermd bent.

Eigenschappen

Maat

34, 36