Oorspronkelijke prijs was: € 250,00.Huidige prijs is: € 225,00.

Opmerkingen

Beschrijving
De Shark Street Drak is een stoere jethelm met een agressieve uitstraling.  Met al zijn details direct is afgeleid van een pilotenhelm. De helm beschikt over een bril en een mondstuk, die desgewenst bij hogere temperaturen gemakkelijk afneembaar zijn en die je urban outfit helemaal compleet maken.
De Shark Street Drak heeft een gewicht van 1300 gram. De buitenschaal van de helm is gemaakt van polycarbonaat en komt in twee verschillende maten, waardoor de helm altijd zo compact mogelijk om het hoofd zit. De uitneembare en wasbare binnenvoering is antibacterieel en vochtafdrijvend behandeld en heeft een comfortabele pasvorm. Dankzij een uitsparing is de helm geschikt voor brildragers.
Het masker en het mondstuk zijn door middel van het Quick release system heel eenvoudig zonder gereedschap op- en af te zetten. De bril heeft een krasbestendige en anti-condens coating en de Carl Zeiss lens biedt bovendien bescherming tegen UV straling. De ventilatieschuif bovenop de helm en de luchtingangen in het mondstuk geven deze jethelm extra verkoeling.

Eigenschappen

Maat

XL, XS, S, M, L