252,00

Opmerkingen

Shark Street Drak Kanhji motorhelm
Wanneer je van een uitgesproken stijl houdt dan is de Shark Street DRAK er een die je kan bekoren. Direct afgeleid van een pilotenhelm is die voorzien van vele stoere details. Of je nu een custom bike, naked bike of cruiser rijdt. De Shark Street DRAK vormt een echte eyecatcher die jouw urban outfit helemaal compleet maakt. De Street DRAK vormt de opvolger van de immens populaire Shark RAW en is voorzien van een sterkere elastische band die van stugger materiaal is gemaakt.
Shark Street DRAK Kanhji materiaal en veiligheid
De Shark DRAK heeft een buitenschaal van polycarbonaat die is voorzien van een energiedempende binnenschaal. Deze motorhelm is gebaseerd op een jethelm en voorzien van een mondkap en stofbril. Zowel de mondkap als stofbril zijn bij warmere temperaturen te verwijderen ter verkoeling. De stofbril is voorzien van een kraswerende en anti-condens coating. De Carl Zeiss lens biedt tevens bescherming tegen UV-straling.
Shark Street DRAK Kanhji motorhelm ventilatie en binnenvoering
De open structuur maakt deze helm perfect voor het rijden in de stad. De ventilatieschuif bovenop de helm en de openingen in de mondkap doen hier nog een schepje bovenop. Het interieur is vervaardigd uit een duurzame bamboevezel wat van nature ventilerend werkt en een comfortabele pasvorm geeft. Om het draagcomfort onder brildragers te verhogen is ter hoogte van de slaap een uitsparing in de padding aangebracht.

Eigenschappen

Maat

M